Toimitusehdot – Ompelija Joonas

 

Tmi Joonas Harilo

PL 55

00251 HELSINKI

Y-tunnus 2836284-7

Joonasompelija(at)gmail.com

0407150990

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta romanihameet.fi tai joonasompelija.fi, Ompelija Joonas facebook sivujen kautta, tilauslomakkeella, sähköpostilla tai suoraan puhelimitse.

Kaikki tilaukset vahvistetaan ilmoituksella, jossa ilmoitetaan mm. tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen sähkäpostilla edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Sitoudut jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki, Oma Säästöpankki, Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, JCB, Collector lasku- ja osamaksutavat, Jousto lasku- ja osamaksutavat, Paytrail-tili. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta.

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. 

Paytrail Oyj

https://www.paytrail.com/yhteystiedot 

Toimitustavat ja hinnat

Pyrimme postittamaan tuotteet kahden arkipäivän kuluessa sen jälkeen, kun maksusuoritus näkyy tilillämme, mikäli tuotetta on varastossa. Erikseen kustomoitavat tai ommeltavat tuotteet pyritään postittamaan noin 7 päivää maksusuorituksen näkymisen jälkeen. Tilaus toimitetaan valitsemallasi toimitustavalla valitsemaasi toimituspisteeseen. Tomituskulut näkyvät tilauksen yhteydessä.

 

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.Palautuksesta ilmoittamisen jälkeen saat ohjeet palautusta varten.

Vaihto- ja palautusoikeus ei koske kustomoituja tuotteita kuten kankaita, koska kankaat leikataan asiakkaan toiveiden mukaisesti, eikä palautusoikeus koske mittatilaustöitä kuten hameita. Tilauksen palauttamisesta on tehtävä ilmoitus ilmoittamalla siitä selkeällä tavalla, esimerkiksi sähköpostilla.

 

Reklamaatio

Jos tuote on vastoin odotuksia virheellinen tai jos mittojen mukaan ommellun tuotteen mitat ovat virheelliset, ota meihin välittömästi yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Reklamaatioaika on 30 päivää.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Sinun on ennen tilaustasi tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tietosuoja-asetukset – GDPR

Lue Tmi Joonas Harilo tietosuojaseloste tästä.

Tilauslomake

hameen malli ja mitat

Maksutapoina pankki / luotto-kortti sekä klarna lasku / osamaksu vaihtoehdot.

Tarjouspyyntö

hameen malli ja mitat