Toimitusehdot – Ompelija Joonas

 

Tmi Joonas Harilo

PL 55

00251 HELSINKI

Y-tunnus 2836284-7

Joonasompelija(at)gmail.com

0408573446

Tilaaminen

Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta romanihameet.fi tai joonasompelija.fi, Ompelija Joonas facebook sivujen kautta, tilauslomakkeella, sähköpostilla tai suoraan puhelimitse.

Kaikki tilaukset vahvistetaan ilmoituksella, jossa ilmoitetaan mm. tilauksen hinta, toimituskulut sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen sähkäpostilla edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Sitoudut jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Maksutavat

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Verkkokaupassa voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Danske Bank, Ålandsbanken, Handelsbanken, S-Pankki, Aktia, Säästöpankki, POP Pankki, Oma Säästöpankki, Visa, MasterCard, American Express, Diners Club, JCB, Collector lasku- ja osamaksutavat, Jousto lasku- ja osamaksutavat, Paytrail-tili. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Lisäksi valintoina on pankkisiirto ja SEPA maksu. 

Maksupalveluntarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj yhteistyössä pankkien ja luottolaitosten kanssa. 

Paytrail Oyj

https://www.paytrail.com/yhteystiedot 

Toimitustavat ja hinnat

Pyrimme postittamaan tuotteet kahden arkipäivän kuluessa sen jälkeen, kun maksusuoritus näkyy tilillämme, mikäli tuotetta on varastossa. Erikseen kustomoitavat tai ommeltavat tuotteet pyritään postittamaan noin 30-45 päivää maksusuorituksen näkymisen jälkeen. Tilaus toimitetaan valitsemallasi toimitustavalla valitsemaasi toimituspisteeseen. Tomituskulut näkyvät tilauksen yhteydessä.

Mittojen mukaan valmistettavia tuotteita ei aloiteta valmistamaan ennenkuin tilaus on kokonaan maksettu. Toimitusaika on valitun toimitustavan mukaan, joko normaali tai pikatilaus.

Tilaus tulee maksaa 14 päivän sisällä sen tekemisestä, jos tilausta ei ole maksettu se perutetaan kauppiaan toimesta.

Maksusitoumuksen tai muiden maksujen /rahojen palauttamisesta veloitetaan 20% palvelumaksu jos hametta ei ole vielä aloitettu tekemään. Rahat palautetaan 30 päivän sisällä pyynnöstä. Klarnan, Walleyn, Op lasku ja Jousto maksutapojen kanssa tehtyjä tilauksia mittatilaus tuotteista ei voi peruuttaa jos esim hametta jo aloitettu tekemään

Vaihto- ja palautusehdot

Sinulla on Suomen kuluttajansuojalain mukainen 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Vaihto- ja palautusoikeus koskee vain alkuperäispakkauksessa olevia käyttämättömiä ja myyntikelpoisia tuotteita.Palautuksesta ilmoittamisen jälkeen saat ohjeet palautusta varten.

Vaihto- ja palautusoikeus ei koske kustomoituja tuotteita kuten kankaita, koska kankaat leikataan asiakkaan toiveiden mukaisesti, eikä palautusoikeus koske mittatilaustöitä kuten hameita. Tilauksen palauttamisesta on tehtävä ilmoitus ilmoittamalla siitä selkeällä tavalla, esimerkiksi sähköpostilla.

Tietoa Sametista

Normaalikäytössä sametissa voi esiintyä nukanlähtöä tai hankausjälkiä sellaisissa kohdissa joka joutuu hankauksen tai kulutuksen kohteeksi, esim. kankaan ja sametin liitoskohdissa, helmoissa yms. Kulutusta voit ehkäistä esim. suojaesiliinalla. Sametin hankauskestävyys on ainoastaan 5000 martindalea. Terveyshameissa(vuoreton pelkällä sametilla) on todettu että sametti ei kestä käyttöä samalla tavalla kuin vuorellisissa. Tästä myös on mainittu asiakkaalle etukäteen hametta tilattaessa

Sametissa voi esiintyä sävyeroja samettitehtaan värjäyksestä johtuen. Erivalaistuksissa sametti voi näyttää joidenkin mielestä ruskean, harmaan, sinisen, vihreän yms. väriseltä. Ostamme sametin kuitenkin mustan värisenä.

Sametin tuoksusta

Sametteja on tutkittu VTT:n Tampereen laboratorion sekä samettikankaan valmistajalta, antamien ohjeiden mukaisesti.
Tutkimuksissa on tutkittu aistinvaraisia ominaisuuksia (hajuja) sametissa. Mikäli varastointi tai kuljetusolosuhteet ovat normaalia kuumemmat (esim. pitkään jatkunut helle) sametista saattaa ”höyrystyä” tuoksua, joka tuulettuu pois vaatteen tuotantoprosessin tai erillisen tuulettamisen aikana.

Reklamaatio

Jos tuote on vastoin odotuksia virheellinen tai jos mittojen mukaan ommellun tuotteen mitat ovat virheelliset, ota meihin välittömästi yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Reklamaatioaika on 30 päivää.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Sinun on ennen tilaustasi tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tietosuoja-asetukset – GDPR

Lue Tmi Joonas Harilo tietosuojaseloste tästä.

Tarjouspyyntö

hameen malli ja mitat

Maksutapoina pankki / luotto-kortti sekä klarna lasku / osamaksu vaihtoehdot.

Onko sinulla kysyttävää

Lähetä viesti WhatsApissa tai Messengerissä

Tarjouspyyntö

hameen malli ja mitat